Pik na školskog druga
SirenBanana Postavljeno 02 Aug 2020 - 11:55 PM
Nakon burnog raskida sa dečkom sa kim sam bila u I godini srednje, ni u kome nisam našla utehu. Bivši me je gledao kao bednicu i igrao se mojim osećanjima time što je pričao o potencijalnom pomirenju. Družila sam se sa jednom Nenom, metalkom isto kao i ja i devojkom kojoj nikad nije dovoljan jedan momak. Najviše se družila sa Rasikom, momkom koga tako zovu još od detinjstva bez poznatog razloga. On uvek rado prozbori koju sa mnom na odmoru. Imao je veze sa raznim devojkama iz škole, ali nije znao da mi je sve to smetalo. Uvek sam se osećala čudno kad sam bila pokraj njega. Shvatila sam da sam zaljubljena u njega par dana pred njegov rođendan. Za vreme odmora stajala sam pokraj prozora sa drugaricama i za oko mi je zapao Rasika. Visok, jak u ramenima i leđima, duge svetlosmeđe kose, širok u kukovima, obučen u majicu grupe Iron Maiden, stajao je sa društvom napolje i pušio. Osetila sam da su mi vlažne gaćice i kako se ježim. Nehotice sam stavila ruku u gaćice i počela da trljam klitoris i da gledam u njega.
-Mmmh, bićeš moj jednog dana, biću na tebi...-mislila sam se u sebi.
-Šta radiš to?-pitala me je drugarica, a ja sam nastavila da se diram. Zgrožene su otišle u učionicu, a ja sam nastavila da drkam.
-Dušo, da si mi samo bliže, da mi ga uvučeš...
Završio se odmor i otišla sam u učionicu. Na času nisam slušala, samo sam razmišljala kako Rasiku hvatam za kurac.
-Zašto ne slušaš nastavu? Izađi na tablu!-obrati mi se profesorka.
Po običaju, iz njenog predmeta ništa ne znam, samo sam joj stavila do znanja da ne znam ništa i da mi upiše jedinicu.
Kad se završio čas, videla sam Rasiku. Potrčala sam mu u zagrljaj i štipnula ga za kurac.
-Uh, bezobraznice... Namerno mi to radiš?-šapnuo mi je bezobrazno.
-Hoćeš li da pobegnemo sa časa da se malo zabavimo?-šapnula sam mu. On nije ostao imun, pa mi je predložio da odemo odmah.
Otišli smo iza škole gde ima veliko žbunje i klupa. Kad smo zamakli, poljubila sam ga strasno u usta.
-Dugo sam čekala ovo... Hoću da ga vidim...
--Koga?-postideo se raščupani Rasika.
Kleknula sam i počela da mu otkopčavam pantalone. Srce mi lupa jako, gaćice su mi mokre. Poljubila sam ga preko gaća i tiho izustila:
-Njega.
Njemu je već bio prav kao strela. Srednje dužine, deblji i rumen. Jaja mu pulsiraju.
-Oh, Bože...-uzdahnula sam i počela da mu sisam jaja i drkam kurac celom dužinom. Uzdasi mu se otimaju iz grudi.
-Mmmh... Aaah... Toooo... Jedva čekam da mi posisaš glavić...
Iz rupice na vrhu glavića je počela da izlazi providna tečnost. Odmah sam stavila u usta, gledajući ga u oči.
-Mmmm, kučko... Ahhh... - ne prestaje da uzdiše i da se trese.
Počeo je da mi ga nabija u grlo. Nije mi stvaralo nelagodu, iako kad pušim osećam da ću da povratim.
-Kučko moja... Pališ me jaaako...
Skinula sam majicu, a iz brushaltera su kipile moje sise. Počeo je da ih mazi. Izvukao je vruću dignutu kitu iz mojih usta i trljao ga mojim sisama.
-Nisam znao da me ovoliko ložiš ..
-Hoćeš li da me jebeš?-pitala sam ga.
-Hoću, uzmi ga u ruku i drkaj ga brzo...
Nemir me obuzima, a on dahće:,,Brzo... Brzo... Ahhh... Brzo... Ne prestaj... Drkaj ga... Hoću da ti vidim sise".
Skinula sam brushalter, a on je drkao.
-Spremi se ... Svršiću... Svršiću...
Sperma je letela na sise i na lice. Liznula sam mu malo i svidelo mi se. Osećam da me neko drma. To je bila profesorka.
-Još spava na mom času! Bogami, ima kod mene da sediš u prvoj klupi!
Kad se završio čas, videla sam Rasiku i samo sam mu mahnula i on je meni. Na njemu je bio bezobrazan pogled...